ESILEHELE

TEATED


KALENDER


TÖÖTEGIJAD


JUMALATEENISTUS


TALITUSED


KOGUDUSE ELU


ANNETUSED


KIRIK


PASTORAAT


TÄNAME


FOTOALBUM


LINGID


MEEDIA


SISEVEEB



NÕO KIRIKU MEESANSAMBLI KONTSERT PASTORAADIS
04.03.2017 kell 14.00

Nõo kiriku meesansambli asutas 1990. aasta kevadel EELK Nõo koguduse organist ja koorijuht Agnes Laasimer. 25 tegevusaasta jooksul on ansamblis laulnud ligi 20 meest.   Ansambli repertuaaris on algusest peale olnud peamiselt vaimulik ja isamaaline muusika, rõhuasetusega eesti kooriklassikale. Lauldakse ka ansambli enda liikmete loomingut ja seadeid. Nõo kiriku meesansambel on esinenud paljudes Eesti kirikutes ja saalides, kohalikel ja ülemaalistel laulupäevadel, koolides, haiglates ja hooldekodudes. Kontsertreisid on ansamblit viinud Soome, Rootsi, Venemaale, Lätisse, Kanadasse, USA-sse ja Saksamaale.

Nõo kiriku meesansambel on välja andnud neli CD-plaati: „Mu südames on pühapäev“ (2004), „Üks roosike on tõusnud“ (2007), “Nõo Lipp. Martin Lipu luulet muusikas” (2010) ja ”Kiida nüüd Issandat, minu süda!” (2015).

Praegu on ansamblis kaheksa liiget: asutajaliikmed Margus Liiv (I tenor, ansambli juht alates 1993. aastast), Mati Koonukõrb (I tenor), Madis Kanarbik (bariton), Laurits Leedjärv (I bass ja bariton) ja Ingmar Laasimer (II bass), alates 2003. aastast EELK Nõo koguduse õpetaja Mart Jaanson (II tenor ja ansambli kaasjuht), alates 2008. aastast Bert-Ove Laasimer (bass ja bariton) ning alates 2014. aastast Erik Leedjärv (II tenor).

← kõik uudised   ↑ üles