ESILEHELE

TEATED


KALENDER


TÖÖTEGIJAD


JUMALATEENISTUS


TALITUSED


KOGUDUSE ELU


ANNETUSED


KIRIK


PASTORAAT


TÄNAME


FOTOALBUM


LINGID


MEEDIA


SISEVEEB



KOGUDUSEELU ERIOLUKORRAS!

Miks sa oled nii rõhutud, mu hing, ja nii rahutu mu sees? Oota Jumalat, sest ma tahan teda veel tänada ta palge abi eest! Ps 42:6

Head Järva-Jaani koguduse liikmed ja sõbrad!
Seoses Vabariigi Valitsuse välja kuulutatud eriolukorraga ja EELK Konsistooriumi korraldusega koroonaviiruse haiguse COVID-19, oleme ka oma koguduseelus teinud muudatusi:
1. Jumalateenistusi pühapäeviti ei toimu kuni uue korralduse saabumiseni, millest aegsasti teada anname. Jumalateenistuse ajal pühapäeviti kella 11.00-12.00 on Järva-Jaani kirik palvehetkeks avatud, võimalus on süüdata küünlaid, kuulata piiblilugemisi ja palvetada. Hoidume kätlemisest ja pinkides hoiame distantsi.
2. Täiskasvanute leerikooli algus, mis oli planeeritud pühapäevale, 22. märtsile lükkub edasi. Leerikooli uuest ajast anname aegsasti teada.
3. Pühapäevakooli tunnid pastoraadis lükkuvad edasi eriolukorra lõppemiseni.
4. Matusetalitused toimuvad vastavalt vajadusele.
5. Mure, abi ja toetuse soovi puhul võib julgesti pöörduda koguduse õpetaja Katrin-H. Melderi poole telefonil 53435774 või meiliaadrssil: katrinmelder@hotmail.com. Pihi ja armualaua soovi korral on võimalik eraviisiliselt õpetajaga aega kokku leppida.
6. Raadio 7 ja Pereraadio vahendusel on võimalik kuulata piibitunde ja muud vaimulikku programmi ning Vikerraadiost ja Klassikaraadiost hommikupalvusi. Lugegem ka ise Piiblit.
7. Palvetagem oma maa ja rahva eest! Palugem viiruse tõttu hukkunud inimeste hingede ja haigestunute pärast; palugem õnnistust arstidele ja meditsiinipersonalile, kes haigeid ravivad ja nende eest hoolistevad; kõigi ametnike ja otsustajate pärast, et Jumal annaks neile kannatlikku ja tasakaalukat tarka meelt õigete sammude astumiseks ja otsuste langetamiseks; hingerahu ja meelekindluse pärast kõigile inimestele; kogu tekkinud olukorra lahenemise pärast Eestis ja kogu maailmas; et Issand Kristus hinge ja ihu arstina oleks ise kõiki tervendamas ja õnnistamas!
Issanda rahu täitku meid ja saatku meid ka eriolukorras!

 

← kõik uudised   ↑ üles