TEATED 

ESILEHELE

TEATED


KALENDER


TÖÖTEGIJAD


JUMALATEENISTUS


TALITUSED


KOGUDUSE ELU


ANNETUSED


KIRIK


PASTORAAT


TÄNAME


FOTOALBUM


LINGID


MEEDIA


SISEVEEB



TEESEGU HÜÜDJA HÄÄL

Valminud on Järva-Jaani kiriku ürditee, mis kannab nimetust Hüüdja Hääl. Meie kirik on pühitsetud Ristija Johannesele, kes oli Jeesuse eelkäija ja Temale tee valmistaja, kutsudes inimesi meeleparandusele ja ristides neid Jordani jões. Ta nimetas ennast Hüüdja Hääleks kõrbes. Teesegu koostises olevaid taimi on kasutatud käheda hääle, kraapiva kurgu ja ülemiste hingamisteede külmetuste korral. Malva ehk mets-kassinaeris pehmendab kurku ja leevendab kuiva köha, üheksavägiseõis tugevdab immuunsüsteemi, iisop ja angervaksaleht aitavad hingamisteede põletike korral ning tugevdavad kõnetrakti, tagades kõlalise, selge ja puhta hääle. Kui hääl kähe ja kurk valus, siis on abi meie meeldivast ja kosutavast ürditeest!
Teed saab osta koguduse kantseleist ja ka posti teel. Teepaki hind on 5.- eurot. Soovi korral kirjutage meile koguduse kodulehe kaudu: https://jarva-jaani.eelk.ee/sisu.php?lehe_id=45...
Fotol: Ristija Johannes Järva-Jaani kiriku kantslil.
Südamlik tänu Kristian Sander´ile (Kubja Ürt OÜ) teesegu valmistamise eest ning Gerly Algpeus´ele teepaki kujunduse eest!

← kõik uudised   ↑ üles